Onze collecties:

Helder en gevarieerd

Image
Vijf prachtige collecties waar jaarlijks meer dan een miljoen vierkante meter van gelegd wordt. Cijfers waar we trots op zijn. Alle collecties hebben de meeste keurmerken op de markt en zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Ontdek het zelf!

Saphir

De Saphir collectie is een voordelige ‘instap pvc vloer’. Een goede vloer, voorzien van alle belangrijke keurmerken en voor een lage prijs.
Ontdek de collectie

35

per m2

Rubin XL

De Rubin XL is een mooie en vooral brede vloer met een rustige uitstraling. Hier en daar wel een klein knoestje maar niet te groot en gecombineerd met een rustige maar natuurlijke structuur.
Ontdek de collectie

35

per m2

Rubin XS

Visgraat vloeren blijven altijd mooi en werden al toegepast in de mooiste paleizen sinds het jaar 1500. Nu is deze stijlvolle patroonvloer ook verkrijgbaar in een praktische PVC vloer. Deze vloer is gemaakt op basis van de rustieke maar rustige Rubin XL uit onze collectie.
Ontdek de collectie

35

per m2

Topas XXL

De Topas XXL is een breed en vooral lang vloerdeel met een mooie rustieke uitstraling. De delen van de Topas XXL kenmerken zich door de kleurnuances onderling waardoor de vloer bijna niet van echt hout is te onderscheiden.
Ontdek de collectie

35

per m2

Smaragd

De Smaragd is met zijn afmeting uniek en komt qua formaat het meest overheen met een 'plankenvloer'.
Ontdek de collectie

35

per m2

Onyx

De Onyx is een voordelige, maar hoogwaardige vloer met stijlvolle designs. Deze vloer beschikt over een 0.3+mm topsijtlaag.
Ontdek de collectie

35

per m2


Interesse?

IPC in het echt bewonderen?

Vul dan makkelijk en snel uw e-mail en postcode in door op onderstaande button te klikken. Wij voorzien u dan van de dichtstbijzijnde IPC dealer.

Vind een dealer
Magazine aanvragen