ZEN in Noordwijk

Een ongekend mooie vloer

Onze nieuwste collectie valt in de smaak, en hoe! Daarbij kunnen wij niet ontkennen dat de ZEN variant de absolute winnaar is van de 7 varianten die verkrijgbaar zijn in deze collectie. Wij snappen dat. Deze pvc vloer is niet van echt te onderscheiden, super mat en de echte look van geschuurd eiken. Deze klant heeft haar prachtige (compleet gerenoveerde) appartement direct aan het strand in Noordwijk ook voorzien van onze ZEN vloer. Dat is wat ons betreft dubbel ZEN! Vraag vandaag nog een proefstaal aan van deze oogstrelende mooie vloer of ontdek meer over deze collectie. 

In beeld

IPC_Zen_284-255220_Sfeer-Drone_002
Geschuurd eiken

Met de look & feel van echt geschuurd eiken is deze vloer een absolute topper. De ZEN is zelfs uitgeroepen tot dé visgraatvloer van 2022.

IPC_Zen_284-255220_Sfeer-huis_015
Heel lang Plezier

Uitgevoerd met 2 extra anti-scratch laklagen bovenop een 0.55 mm topslijtlaag. Dit is uniek en geeft uw vloer nog meer bescherming tegen krassen en een langere levensduur.

IPC_Zen_284-255220_Sfeer-huis_017
Rust en balans
Dat is wat deze vloer in huis brengt. De ideale combinatie voor een prachtig verblijf in Noordwijk.

Ook een vloer waar je ZEN van wordt?

Vraag dan vandaag een nog een gratis proefstaal aan. Uiteraard staan onze dealers klaar om al je vragen te beantwoorden.