PVC Vloeren Hengelo

IPC Vloeren is een bedrijf dat is opgericht in 2010 door Reinhard Krause. Het was zijn doel om de beste en veiligste PVC Vloeren van Duitsland te gaan maken. Ruim 10 jaar later worden zijn vloeren massaal ingekocht in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De productie ligt ruim boven de 1 miljoen m2. Ook in de regio Hengelo zoekt men ons regelmatig op voor de beste en veiligste PVC Vloeren. Met ruim 225 designs is er genoeg voor keuze voor iedereen.

Meer inspiratie opdoen met gratis PVC Vloeren magazine

Ben je op zoek naar de beste PVC vloeren in Hengelo, Overijssel en wil je nog meer inspiratie opdoen en onze collecties beter kunnen bekijken? Vraag dan nu ons gratis magazine aan. Dit magazine zit boordevol met leuke ideeën, inspiratie en interessante weetjes. Vraag het meest populaire PVC Vloeren Magazine in Hengelo aan!

PVC Vloeren collecties in regio Hengelo

Op zoek naar PVC Vloeren in regio Hengelo? IPC Vloeren biedt prachtige PVC vloeren collecties aan waar jaarlijks meer dan een miljoen vierkante meter van gelegd wordt. Dit is iets waar wij erg trots op zijn. Alle PVC Vloeren collecties hebben de meeste keurmerken op de markt en zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Bekijk onze collecties hieronder:

PVC Vloer offerte vrijblijvend aanvragen

Heb je een collectie gevonden die jou aanspreekt? Dan kun je nu vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Binnen een werkdag krijg je van ons bericht. Dit kun je doen door de gewenste collectie aan te klikken en een kleur te selecteren. Vervolgens zie je aan de rechterkant een button: Offerte Op Maat.

PVC Vloer proefstaal gratis aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een van onze collecties, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Vraag dan gratis een proefstaal aan. Dit kun je doen door een collectie aan te klikken en dan onderaan de pagina een kleur te selecteren. Aan de rechterkant zie je dan de button: Proefstaal Aanvragen. Vul jouw gegevens in en wij sturen het binnen een werkdag op!

PVC Vloeren Trends In regio Hengelo

De Visgraat Vloer van enkele jaren geleden is terug van weggeweest en doet opnieuw zijn intrede en steelt een voor een onze harten. Vooral omdat het de perfecte basis is om te combineren met iedere woonstijl. Van modern tot vintage en van landelijk tot klassiek tot industrieel. Meer over deze trend lees je op onze blog: Trend in vloerenland. De PVC Visgraat Vloer.

PVC Vloer schadelijk of niet?

Op je nieuwe PVC vloer wil je op blote voeten kunnen lopen, de baby veilig laten kruipen en de kinderen ongestoord laten spelen. Kortom, je wil dat je PVC vloer veilig is. Maar hoe veilig is een PVC vloer eigenlijk? Lees het verder op onze blog: PVC vloer schadelijk of niet?

Bekijk PVC Vloeren in je eigen kamer

Bekijk PVC Vloer in je eigen kamer, ontdek onze nieuwe en super handige functie. Maak een foto van je eigen kamer en bekijk hoe een PVC vloer van IPC in jouw huis tot zijn recht komt. Binnen een minuut een verbluffend resultaat! Als je liever geen foto wilt maken van je eigen slaapkamer of keuken, dan zijn er ook voorbeeldkamers waar je uit kunt kiezen. Zo kun je de vloer alsnog online bekijken in een kamer.

Dealers PVC Vloeren in Hengelo

Op onze pagina: Dealers vinden, kun je makkelijk een PVC Vloeren Dealer van IPC vinden in Hengelo, Overijssel. Daarna maak je makkelijk een afspraak om samen met onze enthousiaste medewerkers de perfecte vloer te vinden dat bij jou past. Bij een basis dealer is er een bepaald gedeelte van de collectie te zien. Een premium dealer heeft de gehele IPC PVC Vloeren collectie.

Meer informatie over PVC Vloeren in Hengelo?

Wij willen jou natuurlijk van alle informatie voorzien. Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van een contactformulier. Stel jouw vraag en wij antwoorden altijd binnen een werkdag.
Ook kunnen wij je telefonisch te woord staan. Bezoek onze contactpagina.