PVC Vloeren Enschede

IPC Vloeren is een bedrijf dat is opgericht in 2010 door Reinhard Krause. Het was zijn doel om de beste en veiligste PVC Vloeren van Duitsland te gaan maken. Ruim 10 jaar later worden zijn vloeren massaal ingekocht in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De productie ligt ruim boven de 1 miljoen m2. Ook in de regio Enschede zoekt men ons regelmatig op voor de beste en veiligste PVC Vloeren. Met ruim 225 designs is er genoeg voor keuze voor iedereen.

Collecties PVC Vloeren in Enschede

Op zoek naar PVC Vloeren in Enschede, regio Twente? IPC Vloeren biedt prachtige PVC vloeren collecties aan waar jaarlijks meer dan een miljoen vierkante meter van gelegd wordt. Dit is iets waar wij erg trots op zijn. Alle PVC Vloeren collecties hebben de meeste keurmerken op de markt en zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Bekijk onze collecties hieronder:

Meer inspiratie opdoen met gratis PVC Vloeren magazine

Ben je op zoek naar de beste PVC vloeren in de regio Enschede en wil je nog meer inspiratie opdoen en onze collecties beter kunnen bekijken? Vraag dan nu ons gratis magazine aan. Dit magazine zit boordevol met leuke ideeën, inspiratie en interessante weetjes. Vraag het meest populaire PVC Vloeren Magazine in Enschede aan!

PVC Vloer schadelijk of niet?

Op je nieuwe PVC vloer wil je op blote voeten kunnen lopen, de baby veilig laten kruipen en de kinderen ongestoord laten spelen. Kortom, je wil dat je PVC vloer veilig is. Maar hoe veilig is een PVC vloer eigenlijk? Lees het verder op onze blog: PVC vloer schadelijk of niet?

PVC Vloeren trend in Enschede

De Visgraat Vloer van enkele jaren geleden is terug van weggeweest en doet opnieuw zijn intrede en steelt een voor een onze harten. Vooral omdat het de perfecte basis is om te combineren met iedere woonstijl. Van modern tot vintage en van landelijk tot klassiek tot industrieel. Meer over deze trend lees je op onze blog: Trend in vloerenland. De PVC Visgraat Vloer.

Dealers PVC Vloeren in Enschede

Op onze pagina: Dealers vinden, kan je makkelijk een PVC Vloeren Dealer van IPC vinden in Enschede, regio Twente. Daarna maak je makkelijk een afspraak om samen met onze enthousiaste medewerkers de perfecte vloer te vinden dat bij jou past. Bij een basis dealer kan je een bepaald gedeelte van de collectie zien. Een premium dealer kan je wel de gehele PVC Vloeren collectie tonen.

Gratis PVC Vloer proefstaal aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een van onze collecties, maar weet je het nog niet helemaal zeker. Vraag dan gratis een proefstaal aan. Dit kun je doen door een collectie aan te klikken en dan onderaan de pagina een kleur te selecteren. Aan de rechterkant zie je dan de button: Proefstaal Aanvragen. Vul jouw gegevens in en wij sturen het binnen een werkdag op!

Meer informatie over PVC Vloeren in Enschede?

Wij willen jou natuurlijk van alle informatie voorzien. Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van een contactformulier. Stel jouw vraag en wij antwoorden altijd binnen een werkdag. Ook kunnen wij je telefonisch te woord staan. Aarzel niet en bezoek onze contactpagina.

Vrijblijvend een PVC Vloer offerte aanvragen

Heb je een collectie gevonden die jou aanspreekt? Dan kan je nu vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Binnen een werkdag krijg je van ons bericht. Dit kan je doen door de gewenste collectie aan te klikken en een kleur te selecteren. Vervolgens zie je aan de rechterkant een button: Offerte Op Maat.

Bekijk PVC Vloeren in je eigen kamer!

Een nieuwe en super handige functie: bekijk PVC vloer in je eigen kamer. Maak een foto van je eigen kamer en bekijk hoe een PVC vloer van IPC in jouw huis tot zijn recht komt. Binnen een minuut een verbluffend resultaat! Als je liever geen foto wilt maken van je eigen slaapkamer of keuken, dan hebben wij ook voorbeeldkamers voor jou. Zo kan je de vloer alsnog online bekijken in een kamer.