PVC Slaapkamer vloer

Een mooie, stijlvolle vloer die ook nog eens functioneel is? Dat is wat onze PVC vloeren kunnen doen voor jouw slaapkamer. De keuze voor jouw nieuwe slaapkamer vloer is dankzij onze ruime collectie nog makkelijker. Wil je een beter beeld krijgen hoe een van onze PVC vloeren in uw kamer er uit ziet? Vraag dan een gratis proefstaal aan of gebruik onze handige nieuwe functie!

Slijtvaste PVC Slaapkamer vloeren

De perfecte slaapkamer moet voldoen aan jouw persoonlijke stijl en eisen. Het afstemmen van de vloer bij wanden en meubels is daarbij een belangrijke stap. Met een IPC PVC vloer ben je daarom aan het juiste adres. Onze vloeren zijn makkelijk te onderhouden en slijtvast. Zo hoef je je zich geen zorgen te maken over de levensduur van uw nieuwe vloer. Je kunt de slaapkamervloer zonder problemen dweilen of stofzuigen.

Wij hebben een grote collectie van designs en stijlen, waardoor de ideale PVC vloer voor het uitkiezen is. Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop, daarom ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat bij aankoop van een van onze PVC vloeren.

Meer informatie, inspiratie en advies over PVC Slaapkamer vloeren

Je kan gratis en vrijblijvend een proefstaal aanvragen van jouw favoriete design om zo thuis te kunnen kijken of deze vloer in jouw woning past en aan uw wensen voldoet. Ook kan je gebruik maken van onze nieuwe tool, waarmee je een foto kan uploaden van jouw slaapkamer en een van onze vloeren kunt selecteren om deze te kunnen bekijken.

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis PVC magazine aan. Hierin kan je de leukste tips, weetjes en ideeën opdoen voor jouw woning.

Voor vragen of meer informatie kun je ons contactformulier invullen of kunnen wij jou telefonisch te hulp staan.