PVC Zolder vloer

Een zoldervloer verdient ook een mooie, stijlvolle uitstraling. Onze PVC vloeren voldoen aan deze eisen en bieden nog meer voordelen voor jouw zoldervloer. Zo is de PVC vloer geluiddempend, waardoor je voetstappen op de zolder niet op andere plekken in het huis kunt horen. Onze PVC vloeren zijn ook sterk en duurzaam, waardoor je voor een lange tijd kunt genieten van de nieuwe zoldervloer. Bekijk onze vloeren nu gemakkelijk met onze nieuwe functie!

Geluiddempende PVC Zolder vloeren

Een nieuwe zoldervloer die aan jouw wensen en eisen voldoet? Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop. De vloeren gaan voor een lange tijd mee, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de levensduur van de nieuwe zoldervloer. Onze vloeren voldoen aan hoge eisen voor woonsituaties en zijn geluiddempend. De vloeren zijn makkelijk te onderhouden en zeer makkelijk schoon te maken.

Door onze grote collectie is de ideale PVC vloer bij ons voor het uitkiezen is. Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop, daarom ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat bij aankoop van een van onze PVC vloeren.

Gemakkelijk onze PVC Zolder vloeren thuis bekijken

Het kan zijn dat meerdere van onze designs jou aanspreken en dat je ze graag thuis zou willen bekijken. Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een proefstaal van je favoriete PVC vloeren aanvragen. De proefstalen worden bij jou thuis geleverd, waardoor je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Als je een beter beeld wil krijgen van een van onze PVC vloeren in je zolderkamer kun je gebruik maken van onze nieuwe tool. Maak en upload een foto van je zolder en kies de vloer die je graag in deze kamer zou willen zien. Dit kan met al onze vloeren, waardoor de keuze voor jouw nieuwe zoldervloer nog makkelijker wordt gemaakt!

PVC Zolder vloeren inspiratie magazine en contact

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis PVC magazine aan. Hierin kan je de leukste tips, weetjes en ideeën opdoen voor uw woning. 

Voor advies, vragen en meer informatie kun je ons contactformulier invullen. Wij zorgen om zo snel mogelijk contact met je op te nemen om je zo verder te kunnen helpen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor alle vragen en informatie over onze PVC vloeren.