PVC Keukenvloer

Een PVC vloer voldoet aan alle wensen en eisen die je hebt voor jouw keukenvloer. Met onze grote collectie vind je de beste en mooiste PVC vloer die bij jouw keuken past. Wij helpen je graag verder bij het maken van de meest geschikte keuze voor jouw keuken.

Waarom een PVC Keukenvloer?

De keuken wordt ook wel het hart van het huis genoemd, omdat hier veel tijd wordt doorgebracht. Heerlijk eten koken, gezonde lunch maken of een simpel ontbijt voorbereiden. Samen met vrienden of familie de tijd doorbrengen en praten over alle gebeurtenissen van de dag. Alles komt samen in deze ruimte van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat een vloer lang mee gaat en past bij jouw persoonlijke stijl en eisen. Een PVC vloer is hiervoor een goede keuze.

Het voldoet niet alleen aan de eerder genoemde voordelen, de vloer is ook nog eens makkelijk schoon te maken en ook schoon te houden. Dit maakt onze PVC vloeren een ideale keuze voor jouw keukenvloer. Onze collecties bestaan uit meerdere designs waar je uit kan kiezen. Zo is er altijd wel een stijl die bij jouw keuken past.

PVC Keukenvloer: veilig en betrouwbaar

Hier bij IPC Vloeren richten wij ons op de veiligheid en betrouwbaarheid van onze PVC vloeren. Zo kan je ervan uitgaan dat de PVC vloer voor jouw keuken voldoet aan alle eisen en wensen die je maar kan hebben. Naast de veiligheid en betrouwbaarheid van onze PVC vloeren zijn ze ook nog geluiddempend. Hierbij is de keuze voor de juiste ondervloer wel van belang. 

Onze PVC vloeren zijn vocht- en waterbestendig, slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Mocht er tijdens het koken of eten iets op de grond vallen, maak je dan geen zorgen over jouw nieuwe vloer. De vloer is gemakkelijk schoon te maken en houden, waardoor de etensresten niet in de vloer zullen trekken. Dit maakt de keuze voor onze PVC vloeren gemakkelijk en hygiënisch!

Met onze ruime collectie van maar liefst 225 designs ben je verzekerd van de juiste keuze voor een nieuwe keukenvloer. Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop, daarom ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat bij aankoop van een van onze PVC vloeren.

Meer informatie, inspiratie en advies over PVC Keukenvloeren

Om een beter beeld te krijgen hoe onze vloeren in jouw keuken er uit kan zien, kan je gratis en vrijblijvend een proefstaal aanvragen van jouw favoriete design. Ook kan je gebruik maken van onze nieuwe tool, waarbij je een foto kunt uploaden van jouw keuken en een van onze vloeren kunt selecteren om deze te kunnen bekijken.

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis PVC magazine aan. Hierin kan je de leukste tips, weetjes en ideeën opdoen voor jouw woning.

Voor vragen of meer informatie kan je ons contactformulier invullen of kunnen wij jou telefonisch te hulp staan.