PVC Woonkamer vloer

Natuurlijk wil je jouw woonkamer voorzien van een vloer die past bij je persoonlijke stijl en eisen. Een PVC vloer is hierbij de ideale keuze. Binnen onze collectie is een grote keuze aan verschillende designs, zodat je altijd de juiste PVC vloer kunt kiezen die het beste past bij jouw woonkamer.

Jouw persoonlijke PVC Woonkamer vloer stijl

De woonkamer is een kamer waar jouw persoonlijke stijl heel goed naar voren kan worden gebracht. Hier ontvang je je vrienden en familie en breng je zelf veel tijd door. Daarom is het kiezen van de juiste vloer voor deze ruimte een hele belangrijke beslissing. Om deze wat makkelijker voor je te maken helpen wij jou graag. 

Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop, zo weet je zeker dat de vloer voor een lange tijd mee gaat. Ook zijn onze vloeren makkelijk te onderhouden, waardoor schoonmaken geen lastige klus zal zijn. Met een grote collectie aan PVC vloeren is er altijd wel een stijl die bij jouw woning past.

Veel mogelijkheden voor jouw woonkamer met PVC

Een vloer met een mooi design, dat goed te onderhouden is en een lange tijd mee zal gaan? Met een PVC vloer ben je aan het juiste adres. PVC vloeren bieden jou de mogelijkheid om een vloer te kiezen die bij jouw persoonlijke stijl en wensen past en die het gebruiksgemak bieden waar je naar zoekt. De vloer is makkelijk schoon te maken, vocht- en waterbestendig en geluiddempend. Doordat onze collectie bestaat uit meerdere designs en kleuren is de juiste woonkamer vloer bij ons makkelijk te vinden!

Met maar liefst 225 designs in onze collectie is het bijna zeker dat jouw nieuwe vloer bij ons te vinden is. Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop, daarom ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat bij aankoop van een van onze PVC vloeren.

Inspiratie en informatie over PVC Woonkamer vloeren

Je kan gratis en vrijblijvend een proefstaal aanvragen van jouw favoriete design om zo thuis te kunnen kijken of deze vloer in uw woning past en aan uw wensen voldoet. Ook kan je gebruik maken van onze nieuwe tool, waarbij je een foto kunt uploaden van jouw woonkamer en een van onze vloeren kunt selecteren om deze te kunnen bekijken.

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis PVC magazine aan. Hierin kan je de leukste tips, weetjes en ideeën opdoen voor jouw woning.

Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op.