PVC Vloer voor zakelijk gebruik

Een PVC vloer kan ook een goede keuze zijn voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld voor een kantoor of winkelpand. Hiervoor bestaan er speciale PVC vloeren die speciaal geschikt zijn voor het dagelijks en intensieve gebruik. Als je een PVC vloer wilt kiezen voor zakelijk gebruik, dan is het heel erg belangrijk om je zo goed mogelijk te laten adviseren door professionals. Het is belangrijk dat je voor dit soort projecten de juiste keuze maakt.

Zakelijke PVC vloeren: aantrekkelijk in prijs

Een PVC vloer is een duurzame afwerking voor jouw zakelijke panden. Het materiaal is sterk en goed te onderhouden waardoor de ruimte lang zijn fraaie uitstraling behoudt. Daarbij zijn PVC vloeren ook zeer aantrekkelijk in prijs. Met een ruim assortiment aan designs is er voor elk project een PVC vloer te vinden die het beste bij jouw zaak past. Je kan onze volgende collecties bekijken:

IPC-Smaragd: De Smaragd is met zijn afmeting uniek en komt qua formaat het meest overeen met een ‘plankenvloer’.

IPC-Topas-XXL: De Topas XXL is een breed en vooral lang vloerdeel met een mooie rustieke uitstraling. De delen van de Topas XXL kenmerken zich door de kleurnuances onderling waardoor de vloer bijna niet van echt hout is te onderscheiden.

IPC-Rubin-XL: De Rubin XL is een mooie en vooral brede vloer met een rustige uitstraling. Hier en daar wel een klein knoestje, maar niet te groot en gecombineerd met een rustige maar natuurlijke structuur.

Door onze grote collectie is de ideale PVC vloer bij ons voor het uitkiezen is. Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop, daarom ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat bij aankoop van een van onze PVC vloeren.

PVC Zakelijke vloeren magazine, advies en contact

Je kan gratis en vrijblijvend een proefstaal aanvragen van jouw favoriete design om te kijken of deze vloer bij het zakelijk project past en aan de wensen voldoet. Ook kan je gebruik maken van onze nieuwe tool, waarbij je een foto kunt uploaden van een ruimte en een van onze vloeren kunt selecteren om te kunnen kijken hoe deze vloer er in uw pand uit komt te zien.

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis PVC magazine aan. Hierin kan je de leukste tips, weetjes en ideeën opdoen op het gebied van PVC vloeren voor zakelijke panden en woningen.

Voor vragen of meer informatie kun je ons contactformulier invullen of kunnen wij je telefonisch te hulp staan.