PVC vloeren voor in huis

Heb je er al over nagedacht welke vloerbedekking het meest geschikt is voor bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer of keuken? Iets sfeervols voor in jouw slaapkamer of een speciale vloer voor in de woonkamer. Dan is een PVC vloer wellicht de beste keuze voor jou!

PVC Keukenvloer: voldoet aan al uw wensen

Een PVC vloer voldoet aan alle wensen en eisen die je nodig hebt voor een keukenvloer. Met onze grote collectie vind je de beste en mooiste PVC vloer die bij jouw keuken past. Wij helpen je graag verder bij het maken van de meest geschikte keuze voor jouw keuken. Lees hier meer over PVC keukenvloeren.

PVC Woonkamer vloer: voordelig en stijlvol

Je wilt een woonkamer natuurlijk voorzien van een vloer die past bij jouw persoonlijke stijl en eisen. Een PVC vloer is hierbij de ideale keuze. Binnen onze collectie is een grote keuze aan verschillende designs, zodat je altijd de juiste PVC vloer kunt kiezen die het beste past bij jouw woonkamer. Lees hier meer over PVC woonkamer vloeren.

PVC Badkamer vloer: buitengewoon geschikt

Bij IPC Vloeren kan je ook terecht als je op zoek bent naar een nieuwe PVC vloer voor in jouw badkamer. Buiten onze verschillende keuzes aan designs, brengen onze PVC vloeren ook een aantal voordelen met zich mee voor in de badkamer. Zo zijn onze vloeren waterbestendig en makkelijk te onderhouden. Hierdoor zorg je voor een mooie uitstraling van jouw nieuwe badkamer vloer en profiteer je tegelijkertijd van de voordelen van PVC. Lees hier meer over PVC badkamer vloeren.

PVC Toilet vloer: hygiënische keuze

Een nieuwe vloer voor in je toilet moet natuurlijk aan een aantal eisen voldoen. Een PVC vloer is hierbij een goede keuze. Onze PVC vloeren zijn niet alleen makkelijk schoon te maken, maar ook water- en vochtbestendig. De PVC vloer zal niet alleen een mooi nieuw leven in je toilet brengen, het geeft ook nog eens een hygiënische oplossing. Lees hier meer over PVC toilet vloeren.

PVC Slaapkamer vloer: functionaliteit met stijl

Een mooie, stijlvolle vloer die ook nog eens functioneel is? Dat is wat onze PVC vloeren kunnen doen voor jouw slaapkamer. Met onze ruime collectie is de keuze voor een nieuwe slaapkamer PVC vloer zeker bij ons te vinden. Wil je een beter beeld krijgen hoe een van onze PVC vloeren in jouw kamer eruit ziet? Gebruik onze handige nieuwe tool en ontdek de vloer in jouw huis! Lees hier meer over PVC slaapkamer vloeren.

PVC Zolder vloer: duurzaam en sterk

Jouw zoldervloer verdient ook een mooie, stijlvolle uitstraling. Onze PVC vloeren voldoen aan deze eisen en bieden nog meer voordelen voor een zoldervloer. Zo is de PVC vloer geluiddempend, waardoor je de voetstappen op je zolder niet op andere plekken in uw huis kunt horen. Onze PVC vloeren zijn ook sterk en duurzaam, waardoor je voor een lange tijd kunt genieten van jouw nieuwe zoldervloer. Bekijk onze vloeren nu gemakkelijk met onze nieuwe tool! Lees hier meer over PVC zolder vloeren.

PVC Vloer zakelijk gebruik: een professionele keuze

Een PVC vloer kan ook een goede keuze zijn voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld voor je kantoor of winkelpand. Hiervoor bestaan er speciale PVC vloeren die speciaal geschikt zijn voor het dagelijks en intensieve gebruik. Als je een PVC vloer wilt kiezen voor het zakelijke gebruik is het heel erg belangrijk om je zo goed mogelijk te laten adviseren door professionals. Het is belangrijk dat je voor dit soort projecten de juiste keuze maakt. Lees meer over PVC Vloeren voor zakelijk gebruik.