PVC Toilet vloer

Een nieuwe toilet vloer moet natuurlijk aan een aantal eisen voldoen. Een PVC vloer is hierbij een goede keuze. Onze PVC vloeren zijn niet alleen makkelijk schoon te maken, maar ook water- en vochtbestendig. De PVC vloer zal niet alleen een mooi nieuw leven in je toilet brengen, het geeft ook nog eens een hygiënische oplossing.

Vocht- en waterbestendige PVC Toilet vloeren

Als het om kwaliteit, milieu en gezondheid gaat is IPC absoluut de beste keuze voor jouw woning. Ook de eisen voor de vloer van een toilet is van belang. Zo zijn onze vloeren vocht-en waterbestendig, duurzaam en slijtvast. De vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een goede hygiënische keuze is voor jouw toilet.

Door onze grote collectie van PVC vloeren is de ideale keuze voor een nieuwe vloer gemakkelijk gemaakt. Bij aankoop van een PVC vloer bij IPC ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat.

Bekijk de PVC Toilet vloeren thuis

Jouw favoriete designs voor je toilet vloer thuis bekijken? Dit kan door gratis en vrijblijvend een proefstaal aan te vragen. Zo kun je meerdere designs thuis bekijken en vergelijken, en op je gemak de beste vloer voor jouw toilet kiezen.

Ook hebben wij een nieuwe tool, waardoor je snel en gemakkelijk al onze vloeren in jouw toilet kunt bekijken. Maak een foto van de gewenste kamer en selecteer de vloer die je graag zou willen zien in deze kamer. Dit maakt de keuze voor een nieuwe toilet vloer nog makkelijker!

Inspiratie en advies over PVC Toilet vloeren

In ons PVC vloeren magazine kan je nog veel meer inspiratie opdoen. Met de leukste tips, ideeën en weetjes over PVC vloeren is de keuze voor een vloer nog makkelijker gemaakt!

Heb je vragen of wil je nog meer informatie over onze PVC vloeren? Via ons contactformulier kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Wij kunnen u ook telefonisch verder helpen bij jouw keuze van een nieuwe PVC vloer.