PVC Badkamer vloer

Bij IPC Vloeren kun je ook terecht als je op zoek bent naar een nieuwe PVC vloer voor in een badkamer. Buiten onze verschillende keuzes aan designs, brengen onze PVC vloeren ook een aantal voordelen met zich mee voor jouw badkamer. Zo zijn onze vloeren waterbestendig en makkelijk te onderhouden. Hierdoor zorg je voor een mooie uitstraling van jouw nieuwe badkamer vloer en profiteer je tegelijkertijd van de voordelen van PVC.

Stijlvol en praktische PVC Badkamer vloeren

Voor een stijlvolle, maar toch praktische badkamer vloer zijn onze PVC vloeren de juiste keuze voor jou. Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop. Daarnaast zijn onze vloeren ook heel goed te onderhouden, vocht- en waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Onze ruime collectie biedt verschillende opties aan designs, waardoor de ideale PVC vloer voor het uitkiezen is.

Onze collectie bestaat uit ruim 225 designs, waardoor er voor iedereen wel een goede keuze bij zit.. Bij IPC staat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze vloeren voorop, daarom ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat bij aankoop van een van onze PVC vloeren.

PVC Badkamer vloeren thuis bekijken

Het kan zijn dat je nog twijfelt tussen een aantal van onze vloeren voor jouw badkamer. Om deze keuze makkelijker te maken kan je bij ons gratis en vrijblijvend een proefstaal aanvragen. Zo kun je de vloeren vergelijken en kijken of ze bij jouw badkamer passen.

Of maak gebruik van onze nieuwe tool! Hiermee kan je gemakkelijk en snel een beeld krijgen hoe de PVC vloer in jouw badkamer eruit zal gaan zien. Maak en upload een foto van de badkamer en selecteer de vloer die je zou willen zien. Op deze manier kun je bekijken hoe elke vloer eruit ziet in jouw badkamer.

PVC Badkamer vloeren inspiratie en advies

Met ons gratis PVC magazine kun je nog meer inspiratie opdoen. De leukste tips, weetjes en ideeën op het gebied van PVC is dit het magazine voor jou! Vraag het magazine nu gratis aan.

Voor advies, vragen en meer informatie kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met op om je zo verder te helpen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor alle vragen en informatie over onze PVC vloeren.