PVC Vloeren Almelo

IPC Vloeren is een bedrijf dat is opgericht in 2010 door Reinhard Krause. Het was zijn doel om de beste en veiligste PVC Vloeren van Duitsland te gaan maken. Ruim 10 jaar later worden zijn vloeren massaal ingekocht in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De productie ligt ruim boven de 1 miljoen m2. Ook in de regio Almelo zoekt men ons regelmatig op voor de beste en veiligste PVC Vloeren. Met ruim 225 designs is er genoeg voor keuze voor iedereen.

Dealers PVC Vloeren In Almelo

Op onze pagina: Dealers vinden, kan je makkelijk een PVC Vloeren Dealer van IPC vinden in Almelo, Overijssel. Daarna maak je makkelijk een afspraak om samen met onze enthousiaste medewerkers de perfecte vloer te vinden dat bij jou past. Bij een basis dealer kan je een bepaald gedeelte van de collectie zien. Een premium dealer kan je wel de gehele PVC Vloeren collectie tonen.

PVC Vloeren collectie in Almelo

Op zoek naar PVC Vloeren in regio Almelo? IPC Vloeren biedt prachtige PVC vloeren collecties aan waar jaarlijks meer dan een miljoen vierkante meter van gelegd wordt. Dit is iets waar wij erg trots op zijn. Alle PVC Vloeren collecties hebben de meeste keurmerken op de markt en zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Bekijk onze collecties hieronder:

Bekijk PVC Vloer in eigen kamer!

Een nieuwe en super handige functie. Maak een foto van je eigen kamer en bekijk hoe een PVC vloer van IPC in jouw huis tot zijn recht komt. Binnen een minuut een verbluffend resultaat! Als je liever geen foto wilt maken van je eigen slaapkamer of keuken, dan hebben wij ook voorbeeldkamers voor jou. Bekijk PVC in je eigen kamer.

Meer inspiratie met gratis magazine PVC Vloeren

Ben je op zoek naar de beste PVC vloeren in Almelo, Overijssel en wil je nog meer inspiratie opdoen en onze collecties beter kunnen bekijken? Vraag dan nu ons gratis magazine aan. Dit magazine zit boordevol met leuke ideeën, inspiratie en interessante weetjes. Vraag het meest populaire PVC Vloeren Magazine in Almelo aan!

PVC Vloer proefstaal aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een van onze collecties, maar weet je het nog niet helemaal zeker. Vraag dan gratis een proefstaal aan. Dit kan je doen door een collectie aan te klikken en dan onderaan de pagina een kleur te selecteren. Aan de rechterkant zie je dan de button: Proefstaal Aanvragen. Vul jouw gegevens in en wij sturen het binnen een werkdag op!

Vrijblijvend PVC Vloer offerte aanvragen

Heb je een collectie gevonden die jou aanspreekt? Dan kan je nu vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Binnen een werkdag krijg je van ons bericht. Dit kan je doen door de gewenste collectie aan te klikken en een kleur te selecteren. Vervolgens zie je aan de rechterkant een button: Offerte Op Maat.

Meer informatie over PVC Vloeren in Almelo?

Wij willen jou natuurlijk van alle informatie voorzien. Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van een contactformulier. Stel je vraag en wij antwoorden altijd binnen een werkdag.
Ook kunnen we je telefonisch te woord staan. Bezoek onze contactpagina.

Is een PVC Vloer schadelijk of niet?

Op je nieuwe PVC vloer wil je op blote voeten kunnen lopen, de baby veilig laten kruipen en de kinderen ongestoord laten spelen. Kortom, je wil dat je PVC vloer veilig is. Maar hoe veilig is een PVC vloer eigenlijk? Lees het verder op onze blog: PVC vloer schadelijk of niet?

Trend PVC Vloeren in Almelo

De Visgraat Vloer van enkele jaren geleden is terug van weggeweest en doet opnieuw zijn intrede en steelt een voor een onze harten. Vooral omdat het de perfecte basis is om te combineren met iedere woonstijl. Van modern tot vintage en van landelijk tot klassiek tot industrieel. Meer over deze trend lees je op onze blog: Trend in vloerenland. De PVC Visgraat Vloer.