Rivièra Maison kiest voor het merk IPC (nu ook in The Mall of The Netherlands)

Rivièra Maison en IPC vloeren

Wist u dat het prachtige woonmerk Rivièra Maison van alle merken heeft gekozen voor de pvc vloeren van IPC? In het Polderhuis in Rotterdam én in de nieuwste Rivièra Maison 2.0 winkel (geopend mei 2021) in ‘The Mall of The Netherlands’.


In de Rivièra Maison vestiging in het beroemde Polderhuis zijn de eerste vloeren gelegd bij wijze van test maar ‘The Mall of The Netherlands’ ligt nu helemaal vol met de prachtige en verantwoorde vloeren van IPC. 


Riviera Maison staat bekend om de oude steigerplanken die je in de vele winkels tegenkomt, erg mooi maar helemaal niet praktisch. Het werd tijd voor een betere oplossing en pvc leek de beste keuze maar ja, er zijn zoveel merken op de markt, wat is nou gewoon mooi maar vooral goed en verantwoord? Na uitvoerig onderzoek hebben ze uiteindelijk voor IPC Vloeren gekozen en daar zijn we heel trots op! 

‘’Pvc bleek voor ons een betere vloeroplossing en met het merk IPC hebben we nu ook het beste in huis.’’

–  Rivièra Maison  – 

Duurzaamheid in The Mall of The Netherlands

Duurzaamheid heeft een belangrijke rol gespeeld bij de bouw van de mall. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. We blijven elke dag werken aan een groen Westfield Mall of the Netherlands en dat is merkbaar in onze dagelijkse operatie.

Van warmte koude opslag tot vogelhuisjes en van energie tot afvalrecycling. Wat we nu precies doen vind je hieronder. En we blijven steeds zoeken naar manieren om onze mall zo groen als mogelijk te houden. Als Westfield Mall of the Netherlands zijn we daarom BREEAM-NL gecertificeerd en worden we jaarlijks onderworpen aan externe audits. Voor meer informatie bezoek de website