PVC Vloeren, de Sneak Preview: PVC Vloertrends van 2019

Wat in 2018 helemaal hip en happening was kan in 2019 alweer achterhaald zijn. Of juist niet. De ene keer zijn trends net zo veranderlijk als het weer. De andere keer heb je een blijvertje te pakken. Staat een nieuwe vloer ook op jouw lijstje met goede voornemens? Nu het einde van het jaar nadert en we 2019 in volle zicht hebben lichten we alvast een tipje van de sluier op. Check hier de nieuwste trends in vloerenland!

Het jaar 2019 staat in het teken van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. We maken onze keuzes bewuster dan ooit en baseren hier ook onze woonideeën op. Duurzaamheid is niet de enige reden dat we ervoor kiezen de natuur in huis te halen. In een leven vol hectiek willen we namelijk thuis de rust vinden. Dé reden dat we in 2019 veel natuurtinten in het interieur gaan terugvinden. Trends die je gemakkelijk kunt doorvoeren in de basis van je leefomgeving, de vloer!

‘Duurzaamheid klinkt in alles door en wordt in 2019 een belangrijke factor om je interieur op te baseren’

Een duurzaam interieur, een duurzame PVC vloer

Duurzaamheid is de laatste jaren een steeds spraakmakender onderwerp geworden. Niet alleen bij de bouw van een woning wordt hier rekening mee gehouden. Ook bij de keuze van het interieur is het steeds vaker regel dan uitzondering. Duurzaamheid klinkt in alles door en wordt in 2019 een belangrijke factor om je interieur op te baseren. De keuze van een vloer kan hierin niet achterblijven. We denken na over het productieproces van de vloer, de levensduur, hoezeer het milieu wordt belast, of giftige stoffen verwerkt worden in de vloer en of er keurmerken van toepassing zijn. En voor die bewuste keuze willen we betalen!

Haal de natuur in huis met een PVC vloer

We zijn vaak onderweg, druk, altijd bezig of aan het werk. Als we dat niet zijn dan denken we eraan. Er is geen betere plek om de rust te vinden dan in de natuur. Dus, laat de natuur terugkomen in huis en de basis worden van je interieur. Denk aan natuurlijke, aardse kleuren en natuurlijke materialen op het gebied van woonaccessoires, maar ook zeker bij de keuze van een vloer. Met een PVC vloer met rustieke houtmotieven of mooie steenstructuren maak je een trendstatement in huis.


De PVC visgraatvloer blijft harten stelen

De visgraatvloer heeft na zijn comeback van een aantal jaren geleden hart na hart gestolen. Vanwege de tijdloze uitstraling en omdat het perfect te combineren is met iedere woonstijl kunnen we er geen genoeg van krijgen. Door de keuze uit verschillende maten, kleuren en materialen laat je zelf de uitstraling van jouw vloer bepalen. Wist je al dat het populaire patroon ook beschikbaar is in pvc?! Ontdek de stijlvolle en karakteristieke visgraat pvc-vloeren uit onze Rubin XS-collectie. Naast dat onze vloeren de hoogst haalbare kwaliteit hebben, bieden wij ook een 100% veiligheidsgarantie. Over duurzaamheid gesproken.

Een interieur met contrast

Hebben we het buitenshuis druk dan willen we thuis rust vinden. Een kleine ruimte willen we groot laten ogen en een grote ruimte knus laten doen aanvoelen. Met een rustige vloer komen heftige en kleurrijke accessoires het beste uit. Een drukke vloer combineert weer perfect met subtiele meubels. Tegenpolen leiden tot interessante contrasten in je leefomgeving. Ondervind hoe een nieuwe vloer je huidige interieur in een heel ander daglicht kan zetten.

PVC vloeren zijn populair

In de afgelopen jaren heeft pvc veel aan terrein gewonnen. In 2019 zal dit niet anders zijn. De voordelen van pvc is een veel besproken topic waar we niet over uitgepraat raken. Niet alleen vanwege het buitengewone comfort en het gebruiksgemak, maar ook door het eigentijdse design. Met pvc haal je namelijk die tijdloze en karakteristieke touch in je huis, maar tegelijkertijd kun je ook mee gaan in de laatste trends. Door de variatie in stijl en vorm is het allemaal mogelijk! Ook als je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan is de keuze voor pvc steeds bewuster.